Descarcă GRATUIT albumul

Păstrarea și dezvoltarea identității culturale a satului românesc ca element central al patrimoniului cultural la nivel local și regional, revigorarea obiceiurilor și a tradițiilor poporului nostru, ca sursă nesecată de energie ce definește identitatea și continuitatea unui popor.

Implementarea cu succes a prezentului proiect va participa la atingerea obiectivului general de păstrare și dezvoltare a identității culturale românești ca element central al patrimoniului cultural. Prin campania de promovare desfășurată pe parcursul implementării vom câștiga un capital de imagine în rândul publicului țintă la nivel național și internațional.

Activitatea contribuie la dezvoltarea teritorială a comunităților din zonă și împrejurimi, la promovarea identității naționale precum și la creșterea interesului generațiilor de tineri care să se implice în păstrarea obiceiurilor și a tradițiilor.

În același timp proiectul își propune să își dezvolte activitățile de la an la an și să acapareze un număr tot mai mare din organizații și instituții care să susțină identitatea națională, brandul țară și promovarea României ca destinație turistică.

Album VATDOR – Versiunea 1

Album VATDOR – Versiunea 2

Ambele ediții ale albumului “VATDOR – Dor de vatra românească” se pot descărca prin intermediul portalului de vizionare de mai sus.

Proiect finanțat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului, Serviciul Dezvoltare Comunitară din cadrul Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare

Partener digitalizare Vatdor:

Vatdor © 2023 | Toate drepturile rezervate

Proudly done by Tranda Total Solutions